Facebook

Over ons

 

 


Met meer dan 50 jaar ervaring is Horstman Metaalbewerking BV dé metaal- en lasautoriteit in de regio Zaanstreek. Voor de verwerking van staal, aluminium en roestvrij staal, staalconstructies en las- en smeedwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan machineframes, hekwerken, aluminiumframes/ladders, apparatenbouw, wielkasten, enzovoort. Ook voor reparatiewerk en opslag kunt u bij ons terecht.

Waarom Horstman? 

  • Snelle levering – Meestal kunnen we binnen een week of anderhalve week leveren.
  • Modern – We werken volgens de laatste normen, met bijvoorbeeld een moderne lasrookafzuiging, en met een geautomatiseerd ordersysteem.
  • Ervaren – We kunnen bogen op bijna veertig jaar ervaring.
  • Service – We leveren een totaalpakket, inclusief tekenwerk en ontwerp. We maken bovendien niet klakkeloos wat de klant zegt. Nee, u kunt ervan op aan dat er wordt meegedacht!
  • Flexibel – We zijn in staat snel over te schakelen naar andere producten.
  • Opslag – We hebben een groot terrein en het is dan ook geen probleem om tijdelijk producten bij ons op te slaan.

 


Historie

Horstman Metaalbewerking BV werd in 1967 opgericht. De allereerste klanten waren enkele agrariërs uit de naaste omgeving en de voormalige scheepsvaartmaatschappij NDSM, voor wie onder andere transportkarren werden vervaardigd. Langzaamaan groeide de klantenkring en daarmee het aanbod, waaronder straalcabines en containerbakken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig metaalbewerkingsbedrijf dat werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Capaciteit

Horstman Metaalbewerking BV heeft 6 ervaren en vaardige werknemers op de werkvloer rondlopen. De loods heeft een omvang van 450 vierkante meter werkruimte. We beschikken over een viertonsbovenloopkraan. De opslagruimte bedraagt 1800 vierkante meter.

 

VCA

BIj ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij zijn VCA-gecertificeerd.

 

Partners
Wij ondersteunen
Powered by: WebBuro WebBuro