Facebook

Bedrijven

Gemeente Oostzaan en Landsmeer

Voor onderhoud,  reparatie en nieuwbouw van allerlei soorten bruggen bent u bij Horstman aan het juiste adres. In opdracht van de Gemeente Landsmeer en Oostzaan hebben wij onlangs een aantal volledig elektrisch bedienbare ophaalbruggen gerealiseerd.

Onderstaande betreft de Van Zonbrug in Landsmeer. 

 

Volkshotel

Het plaatsen van een bar in het Volkshotel in Amsterdam. Door de combinatie van deze 2 kleuren geeft het een heel mooi effect.

 

Gouweleeuw Metaal/Tankbouw

Gouweleeuw Metaal is leverancier van machinaal werk voor verschillende machinefabrieken. Gouweleeuw Tankbouw leverd Roestvaststalen tanks 50-100.000 liter in diverse uitvoeringen. Wij verzorgen diverse las- en zetwerkzaamheden in opdracht van Gouweleeuw Metaal.

 

Verwo Struyk Groep

Ruim twintig jaar leveren we producten en diensten voor de Verwo Struyk Groep, producent en leverancier van tradidionele en innovatieve betonproducten. Wij zorgen onder andere voor onderdelen van  trottoirbandenmachines, trechters, transportbanen en droogtunnels.

 

Albert Keyzer

Transportbedrijf Albert Keyzer houdt zich bezig met bulktransport van onder meer cacao en suikers. Dit bedrijf schakelt ons al zo’n tien jaar in voor reparatiewerk, bumpers en staalwerk.

VIOS Bouw- en aannemersbedrijf

We werken voor een aantal bouwbedrijven. De bekendste zijn bouw- en aannemersbedrijf VIOS en aannemersbedrijf Voogel, voor wie we al meer dan 15 jaar klein hekwerk, portalen en beugels maken.

 

CDL Timmerwerken

CDL Timmerwerken is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud, nieuwbouw en verbouw.

In opdracht van CDL hebben wij de staalconstructie van het Mandelahuisje gerealiseerd.

In het hart van Amserdam staat deze 'herberg aan het IJ', waar verbinding wordt gevierd, gevoed en hersteld.

Meyn Food Processing Technology BV

Al meer dan 20 jaar werken we samen met Meyn Food Processing Technology BV. De machinefabriek is gespecialiseerd in het maken van machines voor de pluimveeverwerking. Meyn schakelt ons regelmatig in voor laswerk van  halffabrikaten en hele machines.

 

Almetaal

Almetaal is opgericht als specialist op het gebied van geperforeerde platen, strekmetaal en gaas. Regelmatig schakelt Almetaal ons in voor diverse laswerkzaamheden. Nieuw in ons assortiment realiseren wij in samenwerking met Almetaal tuinartikelen gemaakt van cortenstaal.

Partners
Wij ondersteunen
Powered by: WebBuro WebBuro